Saturday, December 3, 2016

Pesto de rúcula

.deliciosamente verde.


Estou meio sumida do blog, envolvida com outros projetos e processos, mas estou bem, e você? O que anda aprontando pela cozinha?

Em Outubro dei uma aula no Sesc Pompéia no Dia Mundial da Alimentação e esta receitinha entrou na roda. Não leva queijo, é vegan e fica bem gostosa, o dia que provamos fazia muito calor e o pessoal aprovou. Vai bem no verão, com coentro então, hmmmm!

Pesto de rúcula

1 maço de salsinha
1/2 maço de rúcula
1 xícara de avelã
Água
1/4 xícara de Azeite
Sal


Hidrate a avelã por 4 horas, coloque a salsinha no liquidificador com um pouco de água e um pouco de avelã, processe até virar um creme, adicione os demais ingredientes, aos poucos, e bata até ficar cremoso. Finalize com sal e sirva.

2 comments:

Anonymous said...

We still cannot quite believe I could possibly be one of those studying the important suggestions found on your web blog.
My family and I are really thankful on your generosity and for providing me the possibility to pursue the
chosen profession path. Thank you for the important information I acquired from your web-site.

Elsayed Abd Elnaby said...


A Riyadh cleaning company provides a general cleaning benefit in response to the will of a large number of clients. It is known that there are a large number of housewives who do not have the ability to sterilize their house or place themselves on their own, just as the female cleaning does not obtain the required result in cleaning At the hands of classic methods, which is why we facilitate all this and offer a comprehensive cleaning company by our Riyadh cleaning company in the shortest time, with the lowest burden and with the lowest price.
شركة تنظيف بالرياض
شركة مكافحة حشرات بالرياض
شركة نقل اثاث بالرياض